Barn og familie

Foldvik familiepark med Foffa-teater

Foldvik familiepark med Foffa-teater

Foldvik Familiepark er et eldorado for barn og ekte avkobling for de voksne. Her finner du et enestående utvalg av sunne aktiviteter for barna og skuldersenkende hygge for de voksne. Hver dag i høysesong er det teaterforestilling med vår alles kjære Foffa som også hilser på barna to ganger om dagen. Medbrakt mat er tillatt.

Kajakkurs – husk forhåndsbestilling

Kajakkurs – husk forhåndsbestilling

Velkommen til havkajakk-kurs eller privattimer. Instruktør/pedagog med 32 års erfaring i å trygge deg til ny mestring – også om du er helt uerfaren. Begynnere og lett øvet. Barn min. 10 år. Tilpasset opplæring for dem som ønsker å bli tryggere på sjøen. Vi kan padle helt skjermet og/eller på det åpne havet. Vi har fem kajakker og flytevester. Dere kan også ha med egne kajakker og utstyr hvis dere ønsker.

Galleri kunstverftet i Steinbrakka – sommerutstilling

Galleri kunstverftet i Steinbrakka – sommerutstilling

Galleri kunstverftet bugner av kunstglass, smykker, grafikk, malerier, keramikk, tekstilbilder og skulpturer.
Utenom sommerutstillingen er det søndagsåpent 12-16.

Politiets dag – i Stavern

Politiets dag – i Stavern

Lørdag 25. august kl. 13.00 arrangeres politiets dag i Stavern. Både voksne og barn har muligheten til å bli bedre kjent med oss i politiet og hva vi jobber med. Velkommen til et hyggelig arrangement på Fredriksvern verft, Stavern med stands, mat og drikke og med mye gøy utover dagen.