Kajakkurs – husk forhåndsbestilling

Kajakkurs – husk forhåndsbestilling

Arrangementdetaljer

Arrangementet varer til 08 september 2019


Havpadlekurs 2019 – GAMME Ski & Kajakk

Velkommen til Havkajakk-kurs eller privattimer. Instruktør/pedagog med 32 års erfaring i trygging til ny mestring i krevende omgivelser. Enten du er helt uerfaren eller har litt erfaring vil øvelser og farevann løpende tilpasses for optimal læring og trygghet.

5. Sept: Introkurs m Våttkort og skjærgårdssafari, kl 16.30 – 19

6 – 8 Sept: Våttkort Grunnkurs i Stavern med Mindfullness, skjærgårdssafari, og smak av storhav. Lørdag kl 9.30 – søndag ca 15.30. Ankomst fredag kl 19.30.

Pris: Grunnkurs inkl Våttkort kr 2500,- og overnatting i velutstyrt hytte i havgapet. Intro/rullekurs kr 750,-
Rabatt om du har våttkort eller har deltatt på mine kurs før

Meget gode, stødige, sjødyktige havkajakker leies. for 250,- pr dag. Jeg har og lettpadlede, raske barnekajakker for rask mestring og rulletrening. For alle mellom 30 og 120 kg.

Leie kan også gjøres hos DNT på Langøyene for instruksjon i Oslofjorden.

Kursene vektlegger samspill og gruppetrygghet, individuelle tilbakemeldinger og tilpasset pedagogikk. Kun 4-7 pers pr gruppe. Ta gjerne kontakt for nærmere beskrivelse og tilpasset veiledning på tlf 917 33 698.Fra Hellvikstrand, Langøyene, Ulvøya eller Stavern ved Bondebrygga.

Påmelding ved å sende e-post til ptgamme@gmail.com og betale til kontonr 0539.72.89 682.

Noen tilbakemeldinger fra deltakere:

Rolig, trygghetsskapende, virket meget erfaren, lydhør for innspill/tanker. Flink til å tilpasse kurset til været og deltakerne.

Meget bra kursholder, erfaren, trygg, med gode pedagogiske evner. Helt topp!

Pål T har en evne til å se hvert menneske, hver kursdeltaker. Jeg opplevde å få fokus når jeg trengte det, og tror de andre også følte seg like mye sett.

Gammes havkajakkurs anbefales på det varmeste! Og ikke skjønner jeg hvordan noen padler i havet uten å ha lært seg hvordan komme opp i båten igjen! Vi kantret (både frivillig, men også ufrivillig!) og reddet oss selv og hverandre i to hele dager.

Kontakt: Pål-Trygve Gamme ptgamme@gmail.com tlf 917 33 698
Gestalt-psykoterapeut/pedagog
Alpint, Telemark- og Havpadleinstruktør
Utstyrstester M.Arts
https://www.facebook.com/pg/GAMMEskiogkajakk